Известие

Collapse
No announcement yet.

Съединител на 1,6TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Разглоби помпата ,избърши я хубаво ватре и огледаи дали не е надран самия цилиндър. Ако е добре сменяи гумички ако имаш самнения слагаи нова помпа. Гумичките няма да са повече от 15лв
    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Първоначално публикувано от boian
      При мене се появи друг проблем. Като не е запален мотора съединителя е мек, много готин. Като запаля- отвреме- навреме при отпускане на педала, се получава едно накъсване при връщането, сякаш се връща на степени. Не ми е намаляла спирачната течност. Та ако може някой да ми обясни каква е връзката между запален мотор и педала на съединителя. Иначе отделя на долна 1/3.
      Бате и при мен беше така и на 3тия ден се прецака. Ако ти го прави така от доста време значи засега е нормално. Тъпото е ако ти се случи на път... педала ти пада и не можеш да изключиш от скорост, газиш колата от ключа и общо взето да си ебе мамата се получава. Пожелавам ти да не ти се случва! Ако ти прави тази мизерия от скоро погледни помпата, която се намира под акумулатора дали не е прокапала.

Хич не ми се занимава с рециклиране. За 55лв взех нова. Поне е евтина за разлика от другите части.

Comment

Working...
      X